Sveriges enda Svenska Tennismagasin

Välkommen till Svenska Tennismagasinet

Svenska Tennismagasinet är landets ledande magasin om tennis och belyser såväl internationell som svensk tennis på alla nivåer.

Magasinet samarbetar med några av svensk tennis största profiler, t.ex. Mats Wilander och Jonas Björkman, vilket medför att vi genom deras kontaktnät får tillgång till intervjuer med de allra största internationella stjärnorna.

Tidningen fokuserar både på den internationella proffstouren för herrar och damer, men bevakar också svensk klubbverksamhet, junior- och veterantennis. Givetvis ger vi också träningstips till spelare på alla nivåer.

Magasinet kommer ut med 6 utgåvor per år. Nr 1, 3 och 5 är specialnummer med en upplaga på ca 40 000 ex och med ett sidomfång på 124-164 s. I utgåva nummer 2, 4 och 6 är upplagan på ca 25 000 ex och har ett sidomfång på 108-124 s.

Nyheter


Tillbaka till översikten

2015-05-15

Svenska Tennismagasinet producerar Nordea Masters Officiella Magasin 2015

Svenska Tennismagasinet har fått uppdraget att producera den officiella Magasinet till NORDEA MASTERS 4 juni – 7 juni 2015 PGA Sweden National.

Magasinet kommer förutom att belysa Nordea Masters bland annat innehålla exklusiva spelarporträtt, tourens olika spelartyper, material, banor i världen m.m.
Upplaga och Distribution
Magasinet har en utgivning/år med en upplaga på 20 000 ex
Magasinet distribueras enligt följande:
• Genom att vara officiellt magasin till Nordea Masters kommer det finnas på plats, gratis till besökarna.
• Genom samarbete med utvalda golfklubbar och dess medlemmar.
• Genom samarbeten med utvalda hotel och företag runt om i landet.

Utgivnings dag är måndag den 25 maj

 Omslag Nordea Masters 2015_3.jpg


Tillbaka till översikten