Sveriges enda Svenska Tennismagasin

Välkommen till Svenska Tennismagasinet

Svenska Tennismagasinet är landets ledande magasin om tennis och belyser såväl internationell som svensk tennis på alla nivåer.

Magasinet samarbetar med några av svensk tennis största profiler, t.ex. Mats Wilander och Jonas Björkman, vilket medför att vi genom deras kontaktnät får tillgång till intervjuer med de allra största internationella stjärnorna.

Tidningen fokuserar både på den internationella proffstouren för herrar och damer, men bevakar också svensk klubbverksamhet, junior- och veterantennis. Givetvis ger vi också träningstips till spelare på alla nivåer.

Magasinet kommer ut med 6 utgåvor per år. Nr 1, 3 och 5 är specialnummer med en upplaga på ca 40 000 ex och med ett sidomfång på 124-164 s. I utgåva nummer 2, 4 och 6 är upplagan på ca 25 000 ex och har ett sidomfång på 108-124 s.

Nyheter


Tillbaka till översikten

2017-12-11

Följ med Svenska Tennismagasinet till Marbella

Succén fortsätter med tennislegendarer som tränare.
Efter två lyckade och uppskattade läger kommer vi att genomföra vårt tredje träningsläger för vuxna i Marbella 11-15 april 2018.
Vill du träna och spela matcher mot tennislegendarer på härliga grusbanor är det dags att planera och boka vårens tennisresa.

 Marbella_flyer_läge_2018.pdf


Tillbaka till översikten