top of page

Blog från san José Costa Rica!

Tjenare! Mitt namn är Leo Borg och skriver denna blog med Alexander Watanabe Eriksson. Nu har vi varit i Costa Rica 2 veckor med Dave/EuroElite och det har varit en grym resa hittills och vi är inte klara att åka från Costa Rica ännu, vi alla har spelat en tävling förra veckan som gick lite mindre bra och denna har gått bättre då vi har kommit in i utomhus spelet igen. Mycket vind och svårspelat.


Alexander förlorade mot en skicklig spelare från Chile som har tagit sig till kvarten idag. Han är självfallet inte nöjd och ska träna ännu hårdare och komma in i utomhus spelet tills vår nästa tävling är i Ecuador som är en J1. Jag Leo är i semifinal denna vecka o är nöjd än så länge med mitt spel. Det känns som jag har hittat det verkligen och tänker mer och mer med vinden och allt annat som kan hända utomhus. Vi förlorade dubbeln tyvärr i semin idag i en super tuff match som slutade 7-5 3-6 8-10. Men vi kommer tillbaka starkare !!


Efter Costa Rica denna vecka så åker vi till en annan destination och det är salinas Ecuador j1 som startar 8 februari ! Så vi har en vecka emellan där vi kan träna och ladda upp ordentligt! Önska oss lycka till! :))


Comments


bottom of page