Lägeskoll på Tennismagasinet: "Det bästa som kan hända är att folk fortsätter prenumerera"

Vi befinner oss i minst sagt tuffa tider. Vi på Tennismagasinet är ödmjuka inför framtiden och hoppas kunna ha möjligheten att fortsätta leverera vår produkt som planerat.


Här nedan följer en intervju med Jonas Elfving, VD och ansvarig utgivare på Tennismagasinet.


Vad är status på Tennismagasinet just nu?


Vi känner som de flesta att läget är ansträngt. Vi fortsätter publicera och producera i vanlig ordning men man är ödmjuk inför framtiden. Vad ska vi skriva om? Det är många tankar som går i huvudet just nu. Vi hoppas att våra prenumeranter, annonsörer och partners ska stanna kvar hos oss!


Har coronaviruset medfört en ekonomisk smäll för er?


– Ett par mindre smällar har vi åkt på med partners som av förklarliga skäl hoppat av. Vi är för små för att vara "bank" och det har vi känt av, tyvärr.


Hur man kan hjälpa till och stötta Tennismagasinet på bästa sätt just nu?


– Det bästa som kan hända är att folk fortsätter prenumerera på Tennismagasinet! Vi har en produkt som vi värnar om och är väldigt stolta över. Om våra läsare kan fortsätta stötta oss tror jag att vi kommer reda ut det här. Det är heller ingen självklarhet och det är tufft för alla. Det är vi fullt medvetna om.


Jonas fortsätter.


– Priset på en årsprenumeration på Tennismagasinet ligger idag på 479:- och jag hoppas att folk ser värdet i att få hem Tennismagasinet i brevlådan. Vi är idag det enda svenska Tennismagasinet på marknaden och på något sätt vill vi nå ut ännu längre. Allt vi gör är unikt och vi vill gärna fortsätta på den vägen!

Stötta Tennismagasinet genom att teckna en prenumeration här!

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grå Circle

 Svenska Tennismagasinet  


Göteborgsvägen 89,
431 30 Mölndal, 
Sverige
Telefon: + 46 31 706 91 00
info@tennismagasinet.se
Öppettider
må-fr 09:00-12:00
13:00-17:00